Photo: Hedda Rysstad

Catering Collective og Lydbølger

Vi er blitt tatt inn i (sommer)varmen av surf og musikkfestivalen Lydbølger i Stavanger. Festivalen som finner sted på Bore stranden utenfor Stavanger har gitt oss ansvaret for å skape et fantastisk matkonsept for å kunne tilby noe ekstra til alle festivalfans.

Medeier i festivalen Per Arne Zahl sier at målet med festivalen er å skape en topp atmosfære gjennom live musikk, fantastisk lokasjon på stranden og å tilby en autentisk og ekstra god matopplevelse. "Catering Collective tilbyr dette på alle mulige måter."

Vi lager en food-zone hvor alle sultne festivaldeltakere kan finne noe å mette seg på fra flere av våre partnere:

Folk Food serverer en deilig bagel-frokost med ett vegetarisk alternativ og ett kjøtt-alternativ. Du kan også få servert frisk fruktsalat og deilig hjemmelaget lemonade. Til lunsj og middag kan du nyte en god, crunchy falafel wrap. Folk Foods gode humør og trendy stil vil definitivt skape god stemming og mette mange sultne festivalmager.

Saveurs & Seasons vil by på fersk sjømat; velg mellom Ceviche, Paella, ferske reker og østers. Prøv også et sunt og deilig måltid fra deres Healthy Stand. Start dagen med en frisk yoghurt med honning, müsli og gresskarfrø og nyt et utvalg av Crispy Noodles, Glazed Vegetables og Fresh bean salad hele dagen lang.

Krosby BBQ, verdensmestere i BBQ og våre egne TV-stjerner, serverer et BBQ-måltid ut av denne verden! På menyen finner du Pulled Pork, gourmet pølser og hot wings, alt basert på lokale råvarer.

På Pinne tar med seg vognen sin fyllt med et utvalg av deilige is på pinne til dessert. Unn deg en riktig god is basert på naturlige ingredienser. Avslutt måltidet med kaffe, te eller kakao fra Coffe Town som vil være mobile rundt festivalområdet.


Ble du litt sulten nå?


Vi ser frem til å servere deg der!

Comment