Kjære venner!

Den 4 og 5 September åpner Svinepels restaurant for en helg på Kantina ved Sofienbergparken i Oslo. Det blir en hævvlang meny og drikke til dem som ønsker det. Det er 20 plasser hver dag, venteliste etter det. Påmelding er bindende og gjøres via skjema på vår nettside:
http://www.svinepels.com/pop-up

Pris mat: 900
Pris drikke: 550

Rødbet- og avokadosalat med creme fraiche og eggeplomme

Eller kanskje du vil ha et cateringkonsept som tilbyr restaurantliknende opplevelser der du ønsker det? Ingen faste menyer, men skreddersyr matopplevelsen slik at den passer perfekt til anledningen. Målet vårt er at en kveld med Svinepels skal være et alternativ til å gå på en god restaurant, enten du feirer bursdagen din hjemme hos deg selv, gifter deg, holder konfirmasjon, arrangerer kickoff eller bare vil ha fantastisk mat!

Kyllingbryst fylt med sitroner og nøtter, servert med potetpuré, syltet fenikkel og løk, sopp og parmesanchips

Jordksokkmousse, rømmeis og tindved

kontakt: info@cateringcollective.no

Comment